Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-05-02@18:12:26 GMT

5 گیاه خوشبو برای مبارزه با سرفه های خشک

تاریخ انتشار: ۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۲۵۵۳۶۴

5 گیاه خوشبو برای مبارزه با سرفه های خشک

رکنا: این 5 روغن گیاهی برای افرادی که مدام سرفه می کنند مفید است.

برخی از اسانس‌ها (روغن های ضروری) ممکن است علائم سرفه یا سرماخوردگی را با آرام کردن گلو، مبارزه با باکتری‌ها و کاهش التهاب گلو، التیام بخشند. تحقیقات نشان داده است که استفاده از یک اسپری بینی حاوی ترکیبی از اکالیپتوس، نعناع، پونه و عصاره رزماری می‌تواند درد گلو ، خس خس سینه و سایر علائم مربوط به سرفه را بهبود بخشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علاوه بر این، ما در مورد بهترین راه استفاده از این روغن‌ها، ریسک‌های استفاده از آن‌ها و اینکه در چه زمانی باید به پزشک Doctor مراجعه کنید صحبت خواهیم نمود.

۵ تا از بهترین اسانس برای کاهش و یا درمان سرفه به شرح زیر می‌باشند:

علل زیادی برای سرفه وجود دارد که از جمله آن‌ها می‌توان به سرماخوردگی، آنفولانزا یا عفونت سینه اشاره نمود.

روغن های ضروری ممکن است به تسکین گلو کمک کنند، التهاب را کاهش دهد و بلغم را برطرف نمایند و در نهایت باعث کاهش سرفه یا بهبود آن شوند.

جامعه پزشکی تمایل دارد که اسانس را به عنوان درمان جایگزین و مکمل و نه یک درمان پزشکی قطعی برای درمان سرفه در نظر بگیرد. لذا این اسنانس‌ها باید با احتیاط مورد استفاده قرار گیرند، زیرا هیچ دستورالعمل تایید شده‌ای در مورد دوز یا میزان قدرت و تاثیر آن‌ها وجود ندارد.

با این حال، دستورالعمل‌هایی وجود دارد، که اگر فرد مبتلا به گلو درد از آن‌ها پیروی کند ممکن است علائم سرفه او بهبود یابند.

۵ اسانسی که در زیر بدان‌ها اشاره خواهد شد ممکن است به کاهش سرفه کمک نمایند.

اکالیپتوس

بسیاری از مردم ممکن است بدون دانستن مزایای این روغن از آن استفاده کنند. بوخورهای بدون نسخه و یا پمادهای قفسه سینه که به سرکوب سرفه کمک می‌کنند اغلب حاوی روغن اوکالیپتوس یا ترکیبات اصلی این روغن یعنی، اکالیپتول یا سینئول هستند.

یک مطالعه منتشر شده در مجله پزشکی درمان‌های جایگزین نشان داد که اکالیپتول دارای اثر ضد میکروبی بسیار قوی است و ممکن است با باکتری‌هایی که باعث بیماری می‌شوند مبارزه کند. علاوه بر این، اکالیپتول ممکن است باعث کاهش التهاب، کاهش درد و کاهش تنش عضلانی شود که توسط سرماخوردگی و یا آنفولانزا ایجاد می‌گردد.

روغن اسانس اکالیپتوس را می‌توان به چندین روش برای آرام کردن سرفه استفاده نمود. شما می‌توانید از یکی از روش‌های زیر استفاده نماید:

چند قطره روغن اکالیپتوس را به ۳۰ گرم روغن حامل اضافه نموده و ترکیب حاصل را بر روی قفسه سینه و گلوی خود بمالید.

روغن اکالیپتوس را در آب جوش ریخته و محلول رقیق به دست آمده را به صورت بوخور استفاده نماید.

پماد قفسه سینه حاوی روغن اوکالیپتوس را که برای فروش در دسترس است خریداری نماید.

رزماری

رزماری یک گیاهی معمولی است که در هر باغچه ای رشد می‌کند و مانند اکالیپتوس، حاوی ترکیب سینئول است. یک مطالعه منتشر شده در مجله Cough نشان داد که سینئول موجود در روغن رزماری ممکن است به از بین بردن مخاط و کاهش التهاب گلو کمک نماید.

نعناع

محصولات درمانی طبیعی برای مشکلات تنفسی معمولا حاوی این روغن نیز هستند. Menthol، عصاره نعناع است که هنگام استنشاق آن، یک احساس خنک کننده را در گلو ایجاد نموده و به کاهش گلو درد و درمان آن کمک می‌کند و لذا باغث کاهش سرفه می‌شود.

مطالعه ای که در سال ۲۰۱۳ انجام شد نشان داد که وقتی یک فرد سالم از روغن نعناع استفاده کند، این روغن می‌تواند به آرام کردن نای و مجاری تنفسی، کمک نماید لذا این مطالعه توضیح می‌دهد که چرا این روغن می‌تواند باعث بهبود تنفس در افراد مبتلا به سرفه شود. اسانس نعناع می‌تواند به صورت‌های زیر مورد استفاده قرار گیرد.

رقیق کردن اسانس نعناع با آب جوش و استنشاق بخار آن

اضافه کردن روغن به یک دستگاه پخش کننده بخار

استفاده از آن در ترکیب با روغن‌های موضعی به صورت پماد

توجه داشته باشبد که استفاده از اسانس نعناع برای کودکان زیر ۸ سال و یا افرادی که باردار هستند توصیه نمی‌شود.

پونه کوهی

اسانس پونه حاوی سطح بالایی از ترکیب قوی به نام کارواکرول است.

نویسندگان مطالعه ای که در سال ۲۰۱۴ انجام شد دریافتند که کارواکرول یک عامل ضد میکروبی مفید است که می‌تواند با بسیاری از انواع میکروب‌ها مبارزه کند. بنابراین این روغن می‌تواند به درمان علایم ویروسی یا باکتریایی سرفه کمک نماید و باعث کاهش و یا درمان سرفه شود.

آویشن

اسانس آویشن نیز حاوی سطح بالایی از کارواکرول است. این اسانس ممکن است برای محافظت در برابر ویروس‌ها و باکتریها مفید باشد.

منبع: رکنا

کلیدواژه: سقوط هواپیما سلامت مهم ترین های 24 ساعت سقوط جت شخصی در ایران سرماخوردگی پزشک Doctor پزشکی پزشک جامعه پزشکی طبیعی احساس مبارزه سرفه رزماری نعناع اکالیپتوس عکس پدر فیلم مرد حوادث تهران نامادری اخبار تهران ازدواج داغترین ها قتل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۵۵۳۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید

آفتاب‌‌نیوز :

دکتر دهقانی از اختلال کم کاری تیروئید یا تیروئید پرکار به عنوان یکی از بیماری‌های شایع غدد نام برد و افزود: بیماری کم کاری تیروئید در نتیجه‌ی کاهش تولید و ترشح هورمون‌های تیروئیدی حاصل می‌شود و عموماً زنان باردار و افراد بالای ۶۰ سال، در معرض ابتلا به آن هستند.

این متخصص داخلی در خصوص نحوه درمان بیماری کم کاری تیروئید نیز گفت: درمان این بیماری تقریبا ساده بوده و مصرف قرص‌های حاوی هورمون تیروئید می‌تواند، هورمون‌های مورد نیاز بدن را تأمین کند که در اکثر موارد برای بیماران قرص لوتیروکسین تجویز می‌شود.

وی اضافه کرد: این دارو روزانه یک بار مصرف می‌شود که برای تأثیرگذاری بیشتر باید به صورت ناشتا و یک ساعت قبل از مصرف صبحانه مصرف شود. همچنین مصرف همزمان برخی دارو‌ها مانند پنتوپرازول، قرص آهن، کلسیم و... می‌تواند در میزان تأثیرگذاری قرص لووتیروکسین سدیم اثر منفی داشته باشد، لذا توصیه می‌شود، با فاصله حدود یک ساعت با دارو‌های ذکر شده، قرص کم کاری تیروئید مصرف شود.

دکتر دهقانی خاطر نشان کرد: بیمار ممکن است ظرف ۱ تا ۲ هفته پس از شروع درمان، پاسخ اندکی را احساس کند، اما پاسخ کامل به درمان با هورمون تیروئید اغلب تأخیر دارد و ممکن است چندین هفته طول بکشد. ضمن اینکه اکثر بیماران مبتلا به کم کاری تیروئید، لازم است مصرف دارو را برای باقی عمر ادامه دهند، اما گاهی تعدیل و یا افزایش دوز مصرفی تحت نظر پزشک متخصص اتفاق می‌افتد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند
  • ۵ دمنوشی که برای درمان سرماخوردگی معجزه می‌کند
  • برای خلاص شدن از آلرژی‌های بهاری چه کنیم؟
  • این سبزی سه برابر پرتقال ویتامین ث دارد
  • جلوگیری از حمله قلبی با خوردن عرق این گیاه
  • یک گیاه ضد باکتری برای درمان برخی بیماری‌های عفونی
  • برای مبارزه با این بیماری خیار تلخ بخورید
  • خواص معجزه‌آسای سیر برای پوست و مو
  • گیاهی مفید برای مشکلات معده