Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه سایر رسانه ها خبرگزاری تقریب، داود حاج محمد خانی، محقق و پژوهشگر طب سنتی اظهار کرد: میوه بِه را باید زمانی که کاملا رسیده باشد مصرف کنید و از خوردن نارس آن بپرهیزیم، همچنین بِه شیرین دارای طبیعت معتدل و بِه ترش دارای طبیعتی سرد و خشک است.   این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود:افراد برای درمان حالت تهوع و استفراغ خود می‌توانند بِه را رنده و آب آن را قبل یا حین غذا خوردن مفید است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حاج محمد خانی گفت: بانوان در ایام بارداری می‌توانند یک قاشق آب بِه و کمی زنجبیل را مخلوط و روزانه دو الی سه بار میل کنند، همچنین می‌توانند بِه را رنده و برقفسه سینه ضماد کنند.

او تصریح کرد: افراد برای تقویت قلب و آرامش اعصاب خود می‌توانند میوه خشک شده بِه ، سیب و گلابی را با هم یا جداگانه دم کنند و به جای چای استفاده کنند.

حاج محمد خانی ادامه داد:افراد برای درمان بی خوابی خود می‌توانند بِه خشک شده را چند ساعت در عرق بهار نارنج بخیسانند و قبل خواب هر دو را میل کنند این ترکیب بسیار خواب آور است.

او گفت: افزادی که دچار سرفه شده اند می‌توانند بِه را پخته و سپس آن را با کمی روغن بادام شیرین مخلوط کنند این ترکیب باعث کاهش سرفه می‌شود.

بیماران دیابتی، موز بخورند؟

حاج محمد خانی بیان کرد: خوردن آب خام و پخته بِه خواص فراوانی دارد، از جمله خواص آب بِه پخته بهبود تنگی نفس است همچنین آب بِه خام کمک به اخلاط خونی از سینه، زیاد شدن حجم ادرار و بند آمدن خونریزی در افراد می‌شود.

او افزود:مصرف شربت بِه برای تقویت قلب و مغز، تقویت معده، درمان ورم شدید دستگاه گوارش بسیار مفید است همچنین این شربت شادی آور هم هست؛ افراد برای تهیه شربت بِه می‌توانند از آب بِه ترش و شیرین و یک پنجم مقدار آن شکر استفاده کنند. حاج محمد خانی گفت: افرادیکه از خونریزی لثه خود رنج می‌برند می‌توانند میوه بِه را به مدت پنج روز در آب و سرکه بخیسانند و سپس با آب بدست آمده دهان شویه کنند.

او در پایان توصیه کرد:افرادی که یبوست دارند میوه بِه را کمتر میل کنند  یا مربای آن را که با عسل درست شده است استفاده کنند.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۱۵۱۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این افراد می‌‎توانند رایگان از اماکن تاریخی کرمانشاه بازدید کنند

ایسنا/کرمانشاه مدیر گروه موزه‌ها و اموال منقول اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه از رایگان و یا نیم بها بودن ورودی اماکن تاریخی استان برای برخی از گروه‌ها خبر داد.

علیرضا برشاهی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به افزایش نرخ ورودی اماکن تاریخی از ابتدای امسال، اظهارکرد: براین اساس نرخ ورودی به دو مجموعه تاریخی تاق بستان و بیستون برای هر نفر 30 هزار تومان و برای تکیه معاون الملک، تکیه بیگلربیگی و معبد آناهیتا برای هر نفر 20 هزار تومان است. 

وی افزود: با توجه به افزایش نرخ ورودی اماکن تاریخی، برخی از گروه‌ها مشمول بازدید رایگان و برخی دیگر نیز مشمول بازدید بصورت نیم بها شده‌اند. 

مدیرگروه موزه‌ها و اموال منقول میراث فرهنگی استان تصریح کرد: به منظور حمایت از طرح جوانی جمعیت، بازدید خانواده‌های دارای سه فرزند و بیشتر از اماکن تاریخی استان رایگان خواهد بود. 

وی تاکید کرد: مادران دارای سه فرزند و بیشتر می‌توانند با  مراجعه به ثبت احوال، کارت سه فرزندی گرفته و با استفاده از این کارت به همراه خانواده خود از اماکن تاریخی استان رایگان بازدید کنند. 

برشاهی اضافه کرد: همچنین بازدید از اماکن تاریخی استان برای افراد تحت پوشش نهادهای حمایتی همچون بهزیستی و کمیته امداد، کودکان زیر پنج سال و نیز تورلیدرها رایگان خواهد بود. 

وی در خصوص گروه‌هایی که بازدید آنها از اماکن تاریخی نیم بها است نیز گفت: بازدید بازنشستگان و خبرنگاران از اماکن تاریخی دارای ورودی استان نیم بها می‌باشد. 

مدیرگروه موزه‌ها و اموال منقول میراث فرهنگی استان تصریح کرد: بعلاوه، بازدید گروهی دانشجویان و دانش‌آموزان نیز از اماکن تاریخی استان مشمول بلیط نیم بهاست. 

وی در خصوص نرخ ورودی موزه‌های استان هم گفت: در حال حاضر تنها در چند شهرستان استان موزه‌های مردم‌شناسی فعال هستند که برای بازدید آنها ورودی گرفته نمی‌شود. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • (عکس) شغل جدید لیونل مسی چیست؟
  • افراد زودجوش این دمنوش را مصرف کنند
  • ۵ دمنوشی که برای درمان سرماخوردگی معجزه می‌کند
  • این افراد می‌‎توانند رایگان از اماکن تاریخی کرمانشاه بازدید کنند
  • اشتغال‌زایی جوامع محلی با فرآوری محصولات بلوط
  • مناسب‌ترین میوه‌ها برای بیماران دیابتی
  • درمان کسانی که زود از کوره در می‌روند
  • کسانی که زود عصبانی می‌شوند سراغ این دمنوش بروند
  • درمان کسانی که زود عصبانی می‌شوند
  • انواع شربت های میوه ای و غیر میوه ای و فرآورده های یخی خوراکی غیرمجازند